عنوان : حضور دكتر حاتم زاده در جمع خانواده شهید كاظم عبادی و تقدیر و تكریم از خانواده این شهید
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
   به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، سه شنبه 20 تیر ماه سال جاری، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مهندس جعفریان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران هندیجان در جمع خانواده شهید کاظم عبادی حضور یافته و از خانواده آن شهید والا مقام تقدیر کردند.
   دکتر حاتم زاده با تکریم و تقدیر خانواده شهید عبادی بخصوص مادر شهید گرانقدر، در حضور این خانواده فرهیخته بیان داشت: حضور کارکنان خانواده معظم شهداء باعث افتخار هر سازمان و اداره ای میباشند. خانم مدینه عبادی خواهر این شهید بزرگوار، از پرسنل شبکه بهداشت و درمان میباشند و مایه خیر و برکت برای این اداره هستند.
  وی ادامه داد: کارکنانی که افتخار نسبت خانوادگی با شهداء را دارند رسالت سنگینی بر دوششان است، چرا که رفتار و عمل آنان باید نمایانگر فرهنگ ایثار و شهادت و ارزشهای والای آن باشد.
  دکتر حاتم زاده در جمع صمیمی خانواده شهید عبادی بیان داشت: شهدای کشورمان با گذشتن از جان خود انقلاب اسلامی ایران را به ثمر رسانده اند، آرامش حاكم بر امروز جامعه ما و امنیت حاکم بر مرزهای ما با وجود حجمه های دشمنان و استکبار جهانی مديون قطره قطره‌‌ خون این شهداء میباشد، ما همیشه مدیون خون شهداء هستیم. انشالله که با خدمت بی منت و صادقانه به مردم شرمنده شهداء نشویم.
   لازم به ذکر است، شهيد کاظم عبادی در تیر ماه سال 1367 در منطقه فکه به درجه رفيع شهادت نائل شدند.