عنوان : فرماندار هندیجان در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی، خطاب به روسای ادارات گفت: مصوبات شورای سلامت باید به طور كامل اجرا شوند چرا كه از حقوق حقه مردم در بخش سلامت نخواهیم گذشت
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
   به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دوشنبه 20 تیر ماه سال 96 جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در سالن جلسات فرمانداری با حضور مهندس کورش مودت فرماندار هندیجان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی سرپرست بیمارستان شهداء و روسای سایر ادارات شهرستان هندیجان برگزار شد.
   شورای سلامت تیرماه بر محوریت چهار موضوع اصلی شامل گرمازدگی، سند بهداشت روان، اتلاف سگهای ولگرد و بررسی مصوبات پیشین برگزار شد.
   فرماندار شهرستان هندیجان در آغاز ضمن تبریک ارتقاء درجه اعتبار بخشی کشوری بیمارستان شهداء هندیجان در اعتبار بخشی کشوری، از مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان تقدیر و تشکر کردند.
   وی در ادامه بیان داشت: یکی از مهمترین شاخصهای توسعه و پیشرفت در هر منطقه وضعیت بهداشت و درمان میباشد، غذای سالم و بهداشت و درمان مناسب یکی از اصلی ترین نیازهای مردم میباشد، لذا از ادارات هندیجان میخواهم درمورد اجرای مصوبات این جلسه تمام اهتمام خود را به کار گیرند، چرا که از حقوق حقه مردم در بخش سلامت نخواهیم گذشت.
   دکتر حاتم زاده نیز بیان داشت: شبکه بهداشت و درمان هندیجان در راستای برنامه طرح تحول نظام سلامت اقدامات مهمی را در بیمارستان به اجرا درآورد که حاصل این اقدامات منجر به کسب رتبه یک اعتبار بخشی در بیمارستان شهدا گردید.
   مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در ادامه، مصوبات جلسات پیشین را مورد بررسی قرار داد و ضمن تشکر از اداراتی که در اجرای مصوبات همکاری لازم داشتند، خواستار مساعدت و توجه بیشتری از جانب سایر ادارات خصوصا شهرداری در اجرای مصوبات اجرا نشده از جمله کمبودهای کشتارگاه هندیجان و بازارچه ماهی و میگو، لای روبی و آهک پاشی جداول روباز سطح شهر و اتلاف سگهای ولگرد، شدند.
   دکتر حاتم زاده در ادامه صحبتهای خود به سند بهداشت روان با محتوی همکاری مابین ادارات و فرمانداری و شبکه بهداشت در جهت پیشگیری، اقدامات کنترلی و جلوگیری از آسیبهای اجنماعی سوء مصرف مواد مخدر و الکل پرداختند و از مسولین ادارات خواستند درمورد اقدامات لازمی که در این سند برای هر ارگان و اداره ای تعریف شده همکاری نمایند تا در راه رسیدن به جامعه ای پویا و سالم و همچنین پیشگیری از هرگونه سوء مصرف مواد مخدر و الکل قدمهای محکمی برداشته شود.