عنوان : برگزاری چهارمین ستاد التور در مركز بهداشت شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دوشنبه 19 تیر ماه سال جاری، کمیته ستاد التور در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان، با حضور دکتر ناصر حاتم زاده، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء و مسوولین واحدهای بهداشتی مرکز بهداشت و مراکز جامع سلامت برگزار شد.
 دکتر حاتم زاده در چهارمین جلسه ستاد التور در سال جاری، بیان داشت: بیماریابی و گزارش دهی به موقع بیماریها یکی از مهمترین وظایف همکاران بهداشت و درمان میباشد که بر اساس آن میتوان اقدامات کنترلی مناسب را اتخاذ کرد
 مدیر شبکه بهداشت و درمان ادامه داد: آموزش و نظارت بر بیمارستان، درمانگاههای خصوصی و مطبهای خصوصی در سطح شهرستان جهت گزارش دهی و نمونه گیری بموقع از موارد اسهالی و همچنین آموزش به عموم مردم در خصوص رعایت بهداشت و سالم سازی میوه و سبزیجات از اقدامات اصلی و مهم در مراقبت بیماری التور میباشد.
 مهندس جوانمردی نیز در صحبتهای خود اظهار داشت: با توجه به گرمای هوا و تردد زائرین به عراق و احتمال شیوع بیماری التور، توجه و دقت همکاران در مراقبت بیماری التور از بیماریابی و نمونه گیری تا حصول اطمینان از وجود یا عدم وجود بیماری و اقدامات کنترلی مورد نیاز، لازم و ضروری است.
 وی ادامه داد: مناطقی از شهرستان که همکاران فعالیت کمتری در بیماریابی و نمونه گیری داشتند باید شناسایی و اقدامات لازم کنترلی بیماری التور، در آن مناطق انجام شود.
 رئیس مرکز بهداشت شهرستان در بخش دیگری از صحبتهای خود بیان داشت: بندر سجافی به عنوان تنها بندر شهرستان که ورود و خروج کالا و مسافر را در این شهرستان به عهده دارد به صورت شبانه روز تحت مراقبت مراقبین سلامت بندر قرار داشته باشد چرا که یکی از اصلی ترین راههای ورود بیماری به منطقه بنادر و گذرگاههای زائرین و مسافرین به کشورهای همسایه میباشد که نیاز است توجه و نظارت ببیشتر بر ورود و خروج افراد در این مناطق صورت گیرد.