عنوان : دعوت دكتر ناصر حاتم زاده جهت شركت در راهپیمایی روز جهانی قدس
 ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، از پرسنل شبکه بهداشت و درمان و مردم روزه‌ دار هندیجان، برای شرکت با شکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس که نماد وحدت و اراده امت اسلامی است دعوت کردند. متن کامل این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
    روز جهانی قدس نشانه دلبستگی ملت ایران به قدس شریف و حمایت از مردم مظلوم فلسطین است. نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس یادگار و نشانه تدبیر و دوراندیشی حکیمانه امام راحل(ره) برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین است.
    هدف از راهپیمایی در این روز، نشان دادن وحدت و یکپارچگی ملت مسلمان اعم از شیعه و سنی در مقابل استکبار جهانی اسرائیل و آمریکا به جهانیان است. امروز ظلم و جنایت بر منطقه خاورمیانه بیش از گذشته سایه گسترده است. از یک سو گروه‌های تکفیری برآمده از جهالت دینی و حمایت آمریکا و اسرائیل و کشورهای فریب خورده منطفه، در سوریه و عراق مشغول ویران‌گری و کشتار بی‌رحمانه مردم بی‌دفاع هستند و از سویی دیگر رژیم غاصب صهیونیستی، نوع دیگری از عداوت و آدم‌کشی را به نمایش گذاشته است. نمونه عداوت و ظلم آشکار ایادی صهیونیست حوادث تروریستی 17 خرداد مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام راحل(ره) بود که با پاسخ مناسب و قاطع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روبرو شد. این حادثه همبستگی بین اقشار مردم ایران و همدلی دولت و ملت را بیشتر از قبل نمایان کرد، از این رو اهمیت روز جهانی قدس امسال دو چندان شده است.
    به طور قطع حضور پرشور امت اسلامی ایران در این راهپیمایی، موجب افزایش روحیه مبارزه و مقاومت رزمندگان فلسطینی و تقویت محور مقاومت در منطقه و یاس و نا امیدی و انزوای جهانی رژیم غاصب صهیونیستی خواهد شد.
    بنده به نوبه خود از مردم شریف هندیجان مخصوصاً همکاران محترم شبکه بهداشت و درمان دعوت مینمایم با شرکت در راهپیمایی روز جمعه، پرشکوهتر از سالهای گذشته، حمایت خود را از مردم ستمدیده و مظلوم فلسطین و انزجار از ظلم و جنایت و کشتار رژیم نامشروع صهیونیستی و گروههای افراطی در منطقه را اعلام نمایند.