عنوان : دكتر حاتم زاده در پایش مركز جامع سلامت شماره 1(جنوبی): كاركنان بخش سلامت باید سفیران سلامت در فضای مجازی باشند
 ۱۳۹۶/۰۳/۳۰
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان یکشنبه 28 خرداد ماه سال جاری، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان و مسوولین واحدهای ستادی شبکه بهداشت و درمان و مرکز بهداشت شهرستان از مرکز جامع سلامت شماره 1(جنوبی) به همراه خانه های بهداشت تحت پوشش آن مرکز بازدید به عمل آوردند.
 از اهداف اصلی این بازدید، بررسی عملکرد مرکز و خانه های بهداشت در برنامه های خطر سنجی بیماریهای قلبی عروقی و سامانه سیب عنوان شد. در جلسه پایانی بازدید که در سالن جلسات مرکز بهداشت برگزار شد، ابتدا موارد مطرح شده در بازدیدهای قبلی مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه مسوولین واحدهای مرکز بهداشت با بیان نواقص و نقاط ضعف و همچنین نقاط قوت موجود، در مورد رفع مشکلات و نواقص بحث و تبادل نظر شد و راهکارهای ارائه شده جهت اجرایی شدن، در جلسه مصوب شدند.
    دکتر حاتم زاده در این جلسه بیان داشت: مراکز و خانه های بهداشت که نقاط ضعف بیشتری دارند، باید مورد توجه بیشتر مسوولین واحدها قرار گیرند و عملکرد آنان به طور منظم مورد پابش و ارزیابی قرارگیرد تا به شرایط مطلوب برسند.
   وی در جایی دیگر از صحبتهای خود اظهار داشت: سلامت مادران باردار خط قرمز مراقبتهای مراکز بهداشتی درمانی میباشد و باید در اولویت تمام برنامه های مراکز و خانه های بهداشت قرار گیرد.
    مدیر شبکه بهداشت و درمان با اشاره به افزایش توجه جامعه به فضای مجازی و احتمال ترویج پیامهای نادرست در این فضا که به باورهای غلط در جامعه دامن میزند، وظیفه واحد آموزش سلامت را سنگین عنوان کرد و گفت: وظیفه اصلی آموزش سلامت مداخلات اساسی در جهت تغییر رفتار مثبت در جامعه است که برای این امر باید بر نگرشهای مردم تمرکز کرد. رفتارهای مثبت تقویت و در مورد رفتارهای ناسالم روشنگری شود تا مردم به سمت تغییر رفتار بهداشتی سوق داده شوند.
    وی ادامه داد: تولید پیامهای مثبت بهداشتی و ترویج آن در گروههای هدف باید برنامه ریزی شود. فضای مجازی باید در خدمت ارتقاء سواد سلامت جامعه مورد استفاده قرار گیرد. همه کارکنان بخش سلامت باید سفیران سلامت در فضای مجازی باشند و در ترویج سواد سلامت به مردم تلاش کنند.