عنوان : پیام دكتر حاتم زاده در پی اقدام تروریستی در تهران
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دکتر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، حادثه تروریستی در حرم امام (ره) و مجلس شورای اسلامی را محکوم کرد و شهادت مظلومانه هموطنان را به خانواده های داغدیده آنان و ملت شریف ایران تسلیت گفت. متن کامل این پیام به شرح زیر است: "اقدامات تروریستی کوردلان تکفیری که با حمایت استکبار جهانی باعث شهادت جمعی از هموطنان روزه دارمان شد، سند محکم دیگری بر وحشی گری و دشمنی آنان با ملت شریف و صلح طلب ایران است. خشونت طلبی و ترور و افراطی گری از طرف هر کس و هر گروهی با هر تفکری محکوم است. شهادت مظلومانه هموطنان روزه دار را به خانواده های داغدیده و معزز آنان و ملت شریف ایران تسلیت میگویم. اتحاد و هوشیاری و همدلی بین مردم خصوصاً درمراکز مهمی مانند بیمارستانها و مراکز بهداشتی لازمه مقابله با توطئه های دشمنان و اینگونه حرکات تروریستی میباشد."