عنوان : عیادت دكتر ناصر حاتم زاده از همكار شاغل در فوریتهای پزشكی شهرستان هندیجان و جانباز دفاع مقدس در شهر یزد
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، روز پنجشنبه 11 خرداد ماه سال جاری، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان به عیادت و دلجویی از صالح صالحی نیا همکار شاغل در فوریتهای پزشکی شهرستان هندیجان و جانباز دفاع مقدس و همچنین برادر شهید در شهر یزد رفتند.

دکتر حاتم زاده در این دیدار ضمن دلجویی و عیادت از ایشان پیگیر روند درمان و همچنین مسائل مربوط به شرایط زندگی،اسکان و مشکلات وی شدند و با ارج نهادن به صبوری و بردباری ایشان در تحمل آلام و رنجهای عدیده، شفای عاجل و سلامتی کامل برای این جانباز بزرگوار را از درگاه خداوند منان مسالت نمودند و ابراز امیدواری کردند که هرچه زودتر ایشان را در جمع همکاران پرتلاش فوریتهای پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ببینیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان در این گفتگوی صمیمانه بیان داشت: جانبازان و خانواده شهداء جزء عزیزترین افراد جامعه هستند و تا جایی که بتوانیم باید در کنار این عزیزان باشیم مخصوصاً مواقعی که دچار مشکل میشوند. وی در ادامه صحبتهای خود اظهار داشت: در اینباره دستورات لازم جهت همکاری در تسهیل خدمات به ایشان به مسولین رفاهی و مالی شبکه بهداشت و درمان ابلاغ شده است.

لازم به ذکر است، صالح صالحی نیا به مدت 12 سال در قسمت فوریت های پزشکی شهرستان هندیجان مشغول خدمت میباشد و هم اکنون به دلیل انجام مراحل درمان بیماری خود در شهر یزد به سرمیبرد، اما این دوری و بعد مسافت مانع سرکشی و حمایت همکاران خود در شبکه بهداشت و درمان هندیجان نشده است.