عنوان : دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در سال 1396 در شهرستان هندیجان برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، شنبه 6 خرداد ماه سال 96 جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در سالن جلسات فرمانداری با حضور مهندس کورش مودت فرماندار هندیجان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی سرپرست بیمارستان شهداء و روسای سایر ادارات شهرستان هندیجان برگزار شد.
    از موضوعات اصلی که در این جلسه مطرح شد میتوان به هفته جمعیت (30فروردین - 4اردیبهشت)، لایروبی و آهک پاشی جداول سطح شهر، وضعیت حوادث و سوانح در شهرستان، آمادگی واحدهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان و ساماندهی بازارچه ماهی و میگو اشاره کرد.
    فرماندار شهرستان هندیجان ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و حلول ماه مبارک رمضان بیان داشت: تصمیمات مهمی در این شورا برای سلامت و امنیت غذایی مردم شهرستان گرفته میشود، لذا روسای ادارات میبایست به طور منظم در این جلسات شرکت کنند و تمام اهتمام خود را در اجرایی کردن مصوبات این شورا به کار گیرند.
    مهندس مودت درباره حوادث ترافیکی خصوصاً حوادث مربوط به موتورسواران اظهار داشت: یکی از علل اصلی مرگ در کشور حوادث ترافیکی است و مرگ و جرح ناشی از حوادث مربوط به موتور سواران در شهرستان، به علت استفاده نکردن از کلاه ایمنی بسیار زیاد است که لازم است با فرهنگ سازی و آموزش، استفاده از کلاه ایمنی در بین موتور سواران ترویج شود.
    دکتر حاتم زاده نیز ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و حلول ماه مبارک رمضان با اشاره به هفته جمعیت بیان داشت: شبکه بهداشت و درمان هندیجان در راستای برنامه افزایش جمعیت، مطابق سیاستها و دستورالعمل ابلاغی مقام معظم رهبری و وزارت بهداشت و درمان، تشویق به فرزندآوری و افزایش جمعیت مخصوصاً در زوج های تک فرزند با حفظ سلامت مادر و کودک را در دستور کار خود قرار داده که امیدواریم با همیاری سایر دستگاههای ذیربط ، جمعیتی جوان، پویا و شاداب داشته باشیم.
    مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در ادامه عنوان کرد: سلامت آب و توجه به بیماریهای منتقله از راه آب و غذا مانند التور نیز مدنظر همه دستگاهها مخصوصاً شهرداری و آب و فاضلاب باشد. دکتر حاتم زاده در ادامه صحبتهای خود به آمار بالای حوادث ترافیکی خصوصا موتورسواران اشاره کرد و آموزشهای مبتنی بر جامعه و همچنین تصمیمات سیاسی و قضایی جدی را در بهبود این وضعیت موثر دانست و اظهار داشت: گاهی برای بهبود و تغییر یک رفتار اشتباه و غلط در جامعه نیاز به تغییر در سیاستها داریم. اتخاذ تصمیمات جدی در برخورد با موتورسواران متخلف یک امر ضروری میباشد که در کنار آموزشهای لازم برای ارتقای سلامت جامعه موثر خواهد بود.