عنوان : تقدیر از كارمندان خانواده شهید شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان و دیدار با خانواده شهید سالم قجری
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، روز یکشنبه 22 اسفند ماه سال جاری، مراسم تقدیر از کارمندان خانواده شهید شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان به مناسبت روز تکریم از خانواده شهداء با حضور دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

دکتر حاتم زاده در آغاز این مراسم بیان داشت: تکریم خانواده شهداء نباید منحصر به یک روز باشد و ما همیشه باید قدردان خانواده شهدا باشیم.

وی ادامه داد: حضور کارکنان خانواده معظم شهداء باعث افتخار هر سازمان و اداره ای هستند، همه ما مدیون شهداء و خانواده های آنان هست. کارکنانی که افتخار نسبت خانوادگی با شهداء را دارند، باید با تلاش  و پشتکار خود در خدمت رسانی به مردم پیشرو باشند و با رفتار و عمل خود مروج فرهنگ شهادت و ارزشهای آنان باشند.

گفتنی است در این مراسم از تمامی کارمندان خانواده شهید شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدردانی به عمل آمد.

در ادامه دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان با همراهی آقای حاج حمید جعفریان رییس بنیاد شهید هندیجان و با هدف دلجويي از خانواده معظم شهداء و اعلام پيروي از آرمان‌هاي شهداء و رهبر كبير انقلاب، به دیدار خانواده معظم شهید سالم قجری رفتند و از این خانواده محترم و بخصوص مادر شهید گرانقدر تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

دکتر حاتم زاده در جمع صمیمی این خانواده بیان داشت: فرهنگ ايثار و شهادت يكي از ارزش هایی است كه هم زمان با تاريخ اين سرزمين شكل گرفته و هميشه از جايگاه ويژه اي برخوردار بوده است. شهداي ما با گذشت از جان و مال خود، از كشورمان و آرمان‌هاي رهبر انقلاب دفاع نمودند و امروز آرامش حاكم بر جامعه را مديون قطره قطره‌‌هاي خون شهدا هستيم.

در ادامه اين مراسم، مادر شهید سالم قجری نيز با اشاره به خصوصيات اخلاقي شهيد سالم قجری، خواستار حفظ حرمت شهداء و رسيدگي به مشكلات خانواده شهداء در جامعه شد.

لازم به یادآوری است، شهيد سالم قجری در تاریخ 30 شهریور سال 1361 در عملیات رمضان در منطقه عملیاتی کوشک به درجه رفيع شهادت نائل شدند.