عنوان : جلسه هماهنگی برنامه ادغام خدمات نوین سلامت شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، شنبه 21 اسفند ماه سال جاری، جلسه هماهنگی برنامه ادغام خدمات نوین سلامت شهرستان هندیجان، در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان با حضور مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان و مسوولین و کارشناسان ستادی و مراکز بهداشتی درمانی برگزار شد.

مهندس جوانمردی در این جلسه بیان داشت: امروز به لطف خداوند بزرگ و حمایتهای مقام معظم رهبری از سیاستهای کلی نظام و تدابیر ویژه ریاست محترم جمهور شاهد به ثمر نشستن طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت هستیم.

وی ادامه داد: امروز نیز برگ نوینی در برنامه طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در حال رقم زدن میباشد و آن طرح خدمات نوین نظام سلامت میباشد، این طرح با توجه به اینکه علت عمده مرگ در کشور، بیماریهای قلبی عروقی میباشد، اهمیت دوچندان دارد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان عنوان کرد: به لطف خداوند سبحان، ثبت و تشکیل پرونده الکترونیک برای تمامی خانوارهای شهرستان در سامانه سیب انجام شده و هم اکنون اطلاعات بهداشتی و پزشکی خانوارها در این سامانه ثبت میشود، انشالله با تلاش همکاران، هماهنگی ها و آموزشهای لازم و مورد نیاز این برنامه انجام خواهد شد تا شاهد اجرای کامل ادغام خدمات نوین سلامت در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان باشیم.

لازم به ذکر است کارشناسان بهداشتی ستاد مرکز بهداشت در این جلسه مطالب مورد نظر خود را برای دیگر همکاران شرح داده و مسوول واحد پیشگیری نیز با ارائه جزئیات این برنامه و اهمیت آن در پیشگیری از چهار بیماری اصلی شامل؛ بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، سرطانها و بیماریهای تنفسی مزمن، به مقابله با چهار عامل اصلی ایجاد این بیماریها شامل؛ دخانیات، رژیم غذایی ناسالم، کم تحرکی و مصرف الکل، در جهت پیشگیری از این بیماریها تاکید کرد.