عنوان : آخرین جلسه شورای سلامت سال 1395 شهرستان هندیجان با حضور فرماندار جدید این شهرستان برگزار شد
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان یکشنبه 15 اسفند ماه سال 95 جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در سالن جلسات فرمانداری با حضور آقای کوروش مودت فرماندار هندیجان، ارسلان کریمی دادستان کل شهرستان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان ، مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان و روسای سایر ادارات شهرستان هندیجان برگزار شد.

محوریت اصلی تشکیل این شورا، پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و راههای جلوگیری از بروز بیماری در شهرستان میباشد. از آنجا که این بیماری در یکی از شهرستانهای استان مشاهده شده، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

فرماندار شهرستان هندیجان بیان داشت: بسیاری از مصوبات شورای سلامت در جلسات پیشین با کم توجهی بعضی ادارات مربوطه اجرا نشده اند، لذا باید راهکار مناسبی جهت ضمانت اجرایی آنها فراهم شود، در غیر این صورت مواردی که مانع اجرای مصوبات میشوند در جلسه مطرح و بررسی گردند.

وی ادامه داد: اجرای صحیح و سریع این مصوبات از آنجا حائز اهمیت است که بحث سلامت مردم درمیان است و سلامت مردم یکی از اولویتهای اصلی و مهم شهرستان است.

مودت در موضوع بیماری آنفلونزای پرندگان عنوان کرد: وظیفه ذاتی همه دستگاههاست که در خصوص پیشگیری از این بیماری همه تلاش خود را به کار گیرند تا سلامت مردم در خطر ابتلا به این بیماری قرار نگیرد.

دکتر حاتم زاده ضمن تبریک به آقای مودت به عنوان فرماندار جدید شهرستان و آرزوی موفقیت برای ایشان، به شیوع آنفلونزای پرندگان در یکی از شهرستانهای استان اشاره کرد و اظهار داشت: شیوع بیماری آنفلونزای فوق حاد پرندگان در استان یک تهدید جدی برای سلامت مردم است که تبعات سیاسی و اقتصادی فراوانی را درپی خواهد داشت.

وی ادامه داد: همه ادارات ازجمله شهرداری، دادستانی، نیروی انتظامی، دامپزشکی، صنعت و معدن و سایر ادارات مرتبط باید در شناسایی و کنترل موارد مشکوک و همچنین تدابیر لازم جهت تهیه وسایل حفاظت فردی و امکانات لازم جهت معدوم سازی در صورت بروز احتمالی بیماری، همکاری همه جانبه ای با مرکز بهداشت شهرستان داشته باشند. درضمن ضروریست هرگونه تلفات در پرندگان را به صورت فوری به مرکز بهداشت شهرستان یا اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

در ادامه جلسه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشنهاد کردند یک هفته را به عنوان هفته پاکسازی و نظافت عمومی سطح شهر با همکاری تمامی ادارات در ایام نزدیک به عید نوروز مشخص کنند. این پیشنهاد با استقبال فرماندار همراه شد و هفته آینده را به عنوان هفته نظافت عمومی در شهرستان هندیجان مصوب کردند.

در پایان لازم به ذکر است اقدامات پیشگیرانه این بیماری ازجمله جلوگیری از ورود طیور، تخم مرغ و کود مرغی غیر مجاز به شهرستان، اطلاع رسانی به مردم شهر و روستاها در خصوص دوری از پرندگان مهاجر و وحشی و عدم ورود به زیستگاه پرندگان وحشی و شکار آنها، تشدید نظارت بر عرضه گوشت مرغ و تخم مرغ، به عنوان مصوبات اجرایی در مقابله با آنفلونزای فوق حاد پرندگان تصویب و لازم الاجرا شدند.