عنوان : برگزاری كلاس آموزشی بهداشت محیط جهت صنوف مواد غذایی در مركز بهداشت شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان سه شنبه 10 اسفند ماه 1395 کلاس با موضوع بهداشت در مواد غذایی جهت صنوف حساس و درگیر با مواد غذایی، در سالن آموزشی مرکز بهداشت این شهرستان و با حضور مهندس سید محمد دریانوش مسوول واحد بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.

مهندس دریانوش بیان داشت: هدف از برگزاری این کلاس، آموزش نحوه نگهداری و تهیه مواد غذایی با رعایت کامل موازین بهداشتی میباشد. حساس سازی این صنوف با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و حضور مسافران نوروزی و کاروانهای راهیان نور در شهرستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مسوول بهداشت محیط شهرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه آب و مواد غذایی بیشترین نقش را در ایجاد بیماریهای دستگاه گوارش دارند و عوامل اصلی در ایجاد طغیان بیماریها هستند، آموزش این صنوف  که شامل رستوران داران، ساندویچی ها و سوپرمارکتها میباشند یکی از مهمترین اقدامات این واحد در پیشگیری از ایجاد بیماریهای منتقله از راه آب و غذا میباشد.

وی در پایان اظهار داشت: کشیکهای نوروزی و بازدیدهای بهداشتی سطح شهر، از اول اسفند آغاز و تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت. این واحد از ساعت 8 صبح تا 10 شب و با شماره تلفن( 06152570518 )آماده پاسخگویی به شکایات بهداشتی مردم شهرستان هندیجان میباشد، در ضمن سامانه پاسخگویی و رسیدگی به تخلفات بهداشتی 190 نیز آماده ثبت شکایات بهداشتی میباشد.