عنوان : دكتر حاتم زاده در مراسم تقدیر از مهندسین بهداشت محیط: واحد بهداشت محیط ؛ ویترین مركز بهداشت میباشد
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، روز دوشنبه 9 اسفند ماه سال جاری، مراسم تقدیر از مهندسین و مهندسین بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان به مناسبت روز مهندس و روز بهداشت محیط با حضور دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان و جمعی از مهندسین و مهندسین بهداشت محیط برگزار شد.

دکتر حاتم زاده ضمن تبریک روز مهندس و روز بهداشت محیط بیان داشت: نیروی انسانی مهمترین سرمایه هر سازمانی میباشد. عملکرد نیروی انسانی، تضمین کننده بقای آن سازمان است. احترام، جلب رضایت و قدردانی از زحمات آنها از وظایف مهم مدیریت سازمان است.

وی ادامه داد: واحد بهداشت محیط با توجه به فعالیتهایی که انجام میدهد، ویترین مرکز بهداشت میباشد، عملکرد این واحد بیشترین انعکاس را در افکار عمومی ایجاد میکند و درصورتی که این عملکرد خوب و مثبت باشد، مردم نیز از مرکز بهداشت شهرستان رضایت خواهند داشت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و حضور مسافران نوروزی در شهرستان، واحد بهداشت محیط بازدیدهای خود را از صنوف حساس افزایش دهد و نظارت مستمری بر کار آنها داشته باشد و در صورت بروز هرگونه مشکل و شکایتی سریعاً به کار مردم رسیدگی شود.

گفتنی است در این مراسم از تمامی مهندسین و مهندسین بهداشت محیط شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان تقدیر به عمل آمد و در پایان با تقدیم لوح سپاس و هدیه، از تلاشهای آنان قدردانی شد.