عنوان : برگزاری كمیته برنامه ریزی و آمادگی جهت ایام نوروز در شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دوشنبه 9 اسفند ماه سال جاری کمیته برنامه ریزی و آمادگی جهت ایام نوروز با حضور دکتر ناصر حاتم زاده، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مسوول حراست و جانشین مدیر شبکه بهداشت و درمان ، رئیس مرکز بهداشت شهرستان، رئیس بیمارستان شهداء و مسوول فوریتهای پزشکی شهرستان در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان برگزار شد.

دکتر حاتم زاده با اشاره به جایگاه و موقعیت بندری شهرستان هندیجان در مسیر مسافران نوروزی اظهار کرد: همه نیروهای بهداشت و درمان شهرستان، موظف هستیم که بهترین خدمات را به مسافرین نوروزی و راهیان نور ارائه دهیم.

وی ادامه داد: آمادگی جهت اقدام به موقع، پاسخگویی مناسب، آمادگی مراکز بهداشتی و درمانی بخصوص واحدهای بهداشت محیط و مبارزه با بیماریها و پزشکان مستقر در مراکز روستایی در ایام نوروز، مراکز فوریتهای 115، اوراژنس و دیگر واحدهای بیمارستان، همگی آماده خدمت رسانی به مسافرین نوروزی و راهیان نور میباشند.

گفتنی است کشیک های نوروزی واحدهای بهداشت محیط، مبارزه با بیماریها، بیمارستان و فوریتهای 115 برنامه ریزی شده و  در ایام نوروز آماده انجام بازرسیها و رسیدگی و خدمت رسانی به مردم هندیجان و مسافرین نوروزی هستند.