عنوان : بازدید كارشناسان بیماریهای واگیر مركز بهداشت استان از مركز بهداشت شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان یکشنبه 8 اسفند ماه سال جاری،کارشناسان بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان با سرپرستی مهندس همایون امیری مدیر گروه واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت استان، از واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان هندیجان بازدید به عمل آوردند.

هدف از این پایش، سنجش روند اجرای مراقبت بیماریهای واگیر ازجمله زئونوزیس، زنجیره سرد، بیماریهای منتقله از آب و غذا، بیماریهای منتقله از راه حشرات، بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن و مقررات بهداشتی بین المللی است.

در جلسه پایانی تیم بازدید کننده استان که در سالن جلسات مرکز بهداشت برگزار شد، با حضور دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان، مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان و کارشناسان ستادی واحد مبارزه با بیماریها برگزار شد، نقاط ضعف و قوت بیان شد و درمورد راهکارهای موجود در جهت رفع مشکلات بحث و تبادل نظر شد.

دکتر حاتم زاده ضمن خوش آمدگویی به هیئت بازرسی بیان داشت: پایش و نظارت کارشناسان مرکز بهداشت استان میتواند راهنما و راهگشای خوبی برای پیشبرد اهداف سلامت و کنترل هرچه بیشتر بیماریهای واگیر باشد.

وی ادامه داد: یکی از وظایف مهم کارشناسان شهرستان ارتباط و تعامل مداوم با کارشناسان استان و تبادل اطلاعات برای بهبود وضعیت موجود است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اظهار داشت: در سطح شهرستان رصد روزانه وضعیت بیماریها، تقویت سیستم گزارش دهی بیماریهای واگیر، تحلیل وضعیت بیماریها، شناسایی گروههای پرخطر با توجه به بافت روستایی شهرستان در بحث بیماریهای زئونوز و منتقله از راه حشرات، ازجمله برنامه های اصلی واحد بیماریهای شهرستان میباشند که باید مورد توجه جدی کارشناسان بیماریهای شهرستان باشند.

مهندس امیری در نیز در این جلسه بیان داشت: امید است با توجه به اولویتهای شهرستان در بحث بیماریهای واگیر خدمات مطلوب تری در زمینه ایمن سازی گروههای هدف، کنترل بیماریهای مشترک بین انسان و دام و دیگر بیماریها ارائه کنیم.

لازم به ذکر است این بازدید که در مدت یک روز انجام شد، کارشناسان بیماریهای استان به پایش و بررسی عملکرد ستاد شهرستان، بیمارستان، مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت پرداختند.