عنوان : بازدید دكتر حاتم زاده از روند ساخت بخش دیالیز و تعمیر بخش اورژانس بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان شنبه 7 اسفند ماه سال جاری، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان از روند ساخت بخش دیالیز و تعمیرات بخش اورژانس بیمارستان شهدای این شهرستان بازدید کردند.

دکتر حاتم زاده در حاشیه این بازدید عنوان کرد: در راستای برنامه طرح تحول سلامت در حوزه درمان و با هدف افزایش کیفیت هتلینگ و ارائه خدمات بهتر و شایسته تر به مردم شریف هندیجان، نسبت به تعمیر و بهبود فضای بخش اورژانس بیمارستان اقدام لازم صورت گرفت که امیدواریم تا پایان هفته آینده کار تعمیرات به پایان برسد و شاهد ارائه خدمات بهتری به شهروندان هندیجانی باشیم.

وی ادامه داد: ساخت بخش دیالیز بیمارستان که از یک ماه پیش آغاز شده پیشرفت مناسبی داشته و امیدواریم تا پایان سال، آماده بهره برداری و ارائه خدمت به بیماران دیالیزی شهرستان باشد. بیماران دیالیزی شهرستان برای انجام  اقدامات درمانی خود با پذیرش خطرات جاده ای و صرف هرینه بیشتر ناچار به طی مسافت طولانی و مراجعه به شهرستانهای اطراف هستند. امیدواریم با شروع به کار این بخش، قدری از مشکلات این بیماران کاسته شود.

گفتنی است برای راه اندازی بخش دیالیز بیمارستان شهداء دو دستگاه دیالیز با حمایت خیرین بخش سلامت شهرستان هندیجان خریداری شده و با هماهنگی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آماده بهره برداری هستند.