عنوان : به مناسبت هفته سلامت مردان ایرانی: برگزاری كلاس آموزشی و انجام معاینات میانسالان در ادارات و مدارس شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان شنبه 7 اسفند ماه سال جاری، به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی، کلاس آموزشی و معاینات میانسالان در مدرسه پسرانه باقرالعلوم شهرستان، با حضور پزشک و کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان انجام شد.

در این برنامه تعدادی از پدران دانش آموزان به همراه معلمین شاغل در مدرسه حضور داشتند که برای تمامی آنها فرمهای مخصوص میانسالان توسط کارشناسان بهداشتی تکمیل و معاینات آنها نیز توسط پزشک مرکز بهداشت انجام شد.

در ادامه این برنامه، کلاس آموزشی با موضوعات بهداشت روان و نقش خودمراقبتی در سلامت مردان توسط کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

لازم به ذکر است برنامه معاینات میانسالان و تکمیل فرمهای مخصوص آنها در تمامی ادارات و چند مدرسه دیگر شهرستان هندیجان به مناسبت هفته سلامت مردان ایرانی (1-7اسفند) اجرا شد.