عنوان : برگزاری جشن داوطلبین سلامت در مركز بهداشت شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان دوشنبه دوم اسفند ماه سال جاری، جشن داوطلبین سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان هندیجان با حضور مهندس عبدالرضا علیزاده مسوول واحد توسعه و آموزش بهورزی شبکه بهداشت و درمان هندیجان، داوطلبین سلامت شهرستان و جمعی از کارکنان مرکز بهداشت شهرستان هندیجان، برگزار شد.

مهندس علیزاده بیان داشت: داوطلبین سلامت، کسانی هستند که بدون هیچ گونه مزد و حقوقی فقط به خاطر انسانیت و رضای خدا و حس مسوولیت پذیری در برابر افراد جامعه و در جهت اعتلای فرهنگ سلامت جامعه فعالیت میکنند.

وی ادامه داد: داوطلبین سلامت مانند پل ارتباطی بین مسوولان بهداشتی و مردم هستند و باید باورهای منسوخ شده جامعه خود را بشناسند و متناسب با وضعیت فرهنگی جامعه خود و همچنین شرایط بهداشتی امروز کشور، آموزش های لازم را در راستای بالا بردن سطح سلامت و آگاهی های بهداشتی جامعه ارائه کنند.

گفتنی است در این مراسم مسوولین واحدهای بهداشتی با بیان عملکرد داوطلبین سلامت شهرستان هندیجان، به طور مختصر به وظایف داوطلبین سلامت در بخشهای مختلف بهداشتی اشاره کردند.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم از تلاشها و زحمات تمامی داوطلبین سلامت این شهرستان و مربیان داوطلبین سلامت مراکز بهداشتی درمانی، با تقدیم لوح سپاس و هدیه، قدردانی شد.